reede, 7. veebruar 2014

Enese ületamine on suurim saavutus!


Kindlasti mõtled ,mida täpsemat ma selle all silmas pean. Viin sind hetkeks tagasi minevikku ja küsin, et millal viimati tegid trenni? Millal viimati mõtlesid, et kas tõesti peaksin selle seitsmenda koogitükiga enda keha koormama ja selle endale lihtsalt sisse kugistama?

Muidugi pole ma mingi treener ega toitumisspetsialist, kes jagaks teile spetsiifilisi nõuandeid. Kuid mõningaid üksikuid nippe kuidas muuta enda igapäevaelu veelgi tervislikumaks soovikisin küll teiega jagada. Samuti leidub ka suvistele patustajatele siit kasulikke nõuandeid kuidas tulevaseks suveks üleliigne voldike maha saada.


1. Joo vett!!! Jah ma tean, seda nõuannet leiab pea igalt poolt. Kuid tõesti, täitke õhtul pudel veega, et hommikul enne töö/koolipäeva see kotti sutskata. Vesi puhastab meie organismi, hesburgeritest, kommidest ja teistest mürkidest.


2. Väldi trantsporti. Et jõuda punktist A punkti B on sul loodetavasti kiired jalad. Liiguta end päeva jooksul võimalikult palju. Kui sul on võimalus liikuda jala, siis kasuta seda.

3. Püstita endale eesmärk. Näiteks iga esmaspäev ja neljapäev hüppad hüppenööriga 15 min. Või teed kepikõndi, uisutad, suusatad, jooksed, lähed lemmikloomaga jalutama või mida iganes peaasi, et sa täidad endale püstitatud eesmärgi. Hiljem saad seada endale veel kõrgmead sihid mille poole  püüelda ning uskuge mind, et suure tahtejõuga inimene ei kaota kunagi!





4. Toitu tervislikult. Muidugi võid lubada endale kommi ja ka natuke krõpsu, kuid ära unusta ennast pugima. Soovitan asendadada krõpsud kuivatatud õuna/peedilaastudega, valge suhkur asenda meega või pruuni suhkruga jne.


Siin teile tervislikud banaanipannkoogid:

 
 
Harrastame tervislikku elustiili, sest tervis mängib meie elus väga suurt rolli!
 
Olge tublid!
 
Eliise & Kaire
 


1 kommentaar: