esmaspäev, 10. veebruar 2014

Eemalda kosmeetika!

Kasutades kosmeetikat, pea alati meeles, et on oluline iga õhtune näopuhastus enne magama minekut!! Nii hoidume ebameeldivatest vinnidest ja nahaärritustest, mis on paraku paljudel kerged tulema. Kuna tänapäeva kosmeetika on kvaliteetne ja püsib kaua peal, ei pruugi vaid puhtast veest meigi eemaldamisel abi olla. Täna jagame teiega erinevaid näopuhastusvahendeid, mida kasutame ise igapäevaselt.


Himalaya Herbals on spetsiifilise lõhnaga ja seetõttu ei pruugi paljudele meeldida, see on mõnusa vahuse koostisega ja mugav kasutada tänu pumbale.Himalaya Herbals on mõeldud aknele kalduvale nahatüübile. Toodet ei kulu palju ning veega loputades jätab naha meeldivalt pehmeks ja puhtaks. Kanna toodet märjale näole, masseeri ja loputa.



JOIK sügavpuhastav näoõli on 100% looduslik, lõhn ei ole just kõige meelepärasem (meenutab kuuseokaste lõhna). Kuna see on õlise koostisega, siis tuleb määrida seda kuivale näonahale, puhasta põhjalikult, pööra erilist tähelepanu probleemsetele kohtadele (lõug, nina ja otsaesine). Õli ei pruugi tulla jaheda veega maha, seega eemalda see võimalikult sooja veega. Peale loputamist on nägu niisutatud. Toote plussiks pean ka seda, et kaasas on ka näopuhastus svamm, mis on igati abiks meigi eemaldamisel.





Bourjois Paris Crème Moussante Démaquillante- tegu on vahtkreemiga, mis on mõeldud kuivale ja tundlikule nahale. Meigi eemaldab see minul suurepäraselt. Kuid peale pesu hakkab näonahk kiskuma, seega peab näokreem käepärast olema. Tootel on kahjuks ka päris tugev lõhn, mis pikapeale häirima hakkab.




Meeldivat katsetamist!

Eliise & Kaire

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar